Carrefour supports Wild Carpathia production

Posted by on
We have great pleasure in announcing Carrefour as our main supporter to provide the necessary remaining funds to finish the project. The Carrefour Romanian team have very kindly donated £23,000 towards remaining production, post production and editing costs - which means we will be able to deliver the final Wild Carpathia for broadcast in late September as promised. It also means that we will have been able to spend the necessary time in the field, the edit suite and post production to ensure that this will be by far the best episode in the series! 
 
Best,
Charlie
 
 

Charlie Ottley: “Am creat un vin pentru prădătorii Alfa”

Posted by on

Campanie inedita de strângere de fonduri pentru finalizarea ultimei părți a documentarului Wild Carpathia. Primele trei părți ale documentarului care vorbește despre protejarea naturii, a pădurilor și a faunei din Carpați au fost difuzate în 120 de ţări și traduse în peste 20 de limbi.

Acum, Charilie Ottley, echipa Wild Carpathia și 1000 de Chipuri, s-au decis să lanseze o colecție de vinuri Limited Edition. Banii adunați vor servi finalizării ultimei părți a documentarului intitulat “White Carpathia”.

Vinul Wild Carpathia Collection Red este un amestec uimitor de Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Franc. Sticlele de vin Wild Carpathia au trei tipuri diferite de etichete imprimate cu trei animale, lup, urs și linx, acestea fiind însoțite de câte o strofă dintr-un poem al scriitorului și producătorului Wild Carpathia, Charlie Ottley. Astfel, cine va achiziționa toate cele 3 sticle va avea și poemul în întregime.

Aflat în prezent în Marea Britanie, Charlie Ottley a declarat pentru Transilvania News:

“Am creat un vin pentru prădătorii Alfa, dar și pentru a-i proteja pe aceștia după cum arată și etichetele. Este un vin tânăr, puternic, cu note de condimente, piper și cacao. Acesta este un vin care merge foarte bine în special cu o friptură în sânge. Fiind un cuvée excepțional, devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea timpului”.

Wild Carpathia este acum în faza finală a filmărilor, fondurile strânse în urma vânzării vinurilor vor fi repartizate pentru partea de post producție, iar dacă se va înregistra un surplus de fonduri, acesta va merge către Wild Carpathia Project – un proiect caritabil care a fost creat pentru a sprijini studiile ecologie astfel încât acestea să ajungă în inima României, în școli.

Vinul este vândut în toate librăriile Cărturești din toate orașele, pe site-ul online al Cărturești și în diverse locații care au vrut să susțină proiectul. În curând va fi disponibil și pe situl http://www.wildcarpathia.tv

Ultima parte a documentarului “Wild Carpathia”, numită sugestiv “White Carpathia”, va prezenta țara noastră sub mantia albă a zăpezii de la obicieurile de iarnă și până la peisajele invernale ale munților, dar și întregul ciclu de viață al naturii, din iarnă și până în toamnă.

Redactor: Bianca Bucă

Sursa:https://transilvanianews.com/2016/04/12/charlie-ottley-am-creat-un-vin-pentru-pradatorii-alfa-banii-ajung-in-productia-white-carpathia/

 

 

Lansarea Vinului Wild Carpathia

Posted by on

Charlie Ottley, realizatorul seriei de filme documentare Wild Carpathia, un ambasador real al Romaniei prin dragostea lui pentru valorile ei nepretuite, m-a invitat la lansarea vinului Wild Carpathia by 1000 de Chipuri cu cele trei etichete avand ca simboluri Ursul, Rasul si Lupul. O seara superba cu oameni pasionati, care traiesc inteligent intr-o lume complicata.

Am primit cu autograf cartea lui de poezii din care adaug cateva versuri aici:
“The things you’ve accomplished/The people you’ve met/The ones you remember or choose to forget/…you will find the courage to leave all your limits behind/” 

Imi plac vinurile romanesti, in special cel rosu si m-am bucurat ca am avut posibilitatea sa degust vinul creat de Charlie Ottley impreuna cu compania romaneasca 1000 de Chipuri. Wild Carpathia este un vin bun, cu un buchet aromat, catifelat la atingerea pe buze si nu foarte aspru. Ideea de a degusta vinul pe melodii vechi romanesti dar si pe versurile scrise de Charlie Ottley, intr-o atmosfera intima la hotelul Caro, a fost extrem de binevenita.

Cartea de poezii Vicious Verses and Redemptive Rhymes este scrisa cu mult umor, o adevarata satira a vremurilor moderne. Am citit-o pe nerasuflate, zambind sau chiar razand la unele versuri. Pot spune ca Charlie stie sa tina condeiul in mana, cuvintele curgandu-i usor pe fiecare fila. Cand imi scria autograful, am observat ca este stangaci. La propriu caci la figurat nu este deloc stangaci cand vine vorba sa isi indeplineasca obiectivele. Pasiunea si dragostea acestui englez pentru flora si fauna din Carpati au dus la realizarea a patru documentare, ultimul fiind recent finalizat dupa multe lupte duse pentru a strange banii necesari producerii lui. M-au uimit devotamentul, perseverenta si in final, reusita lui de a aduna banii cu sprijinul romanilor, realizand o pagina dedicata pe Facebook si folosind puterea vedetelor precum Horia Tecau,  mobilizand iubitorii de natura, pe cei cu dragoste de tara pentru realizarea unuia dintre cele mai frumoase filme despre frumusetea acestei tari. Charlie Ottley iubeste romanii. Se vede acest lucru si in interviul luat printului Charles, un alt ambasador al tarii noastre.
 

Va las sa vizionati filmul pe care l-am realizat la evenimentul de lansare a vinului, cu un Charlie Ottley extrem de volubil si deschis la minte, un om care iubeste viata sub toate formele ei si care doreste sa imparta aceasta dragoste cu cei din jur. Sursa:http://danasavuica.ro/lansarea-vinului-wild-carpathia-by-1000-de-chipuri-cu-charlie-ottley/

 

 
 

Charlie Ottley va lansa vinul Wild Carpathia

Posted by on

Vinul este dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea „Wild Carpathia 4”, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Acesta va fi lansat la finalul anului pe canale TV româneşti şi internaţionale. 
 
Noul vin este creat de către 1.000 de Chipuri şi de Vinland împreună cu echipa „Wild Carpathia”, de la selecţia de produs până la ambalare şi parteneriate pentru distribuţie. “Ne bucurăm de poveştile din spatele filmului şi a aventurii lansării unui vin creat pentru a susţine un proiect internaţional de promovare a României. Va fi o ediţie limitată deocamdată” a declarat Charlie Ottley. 
 
“Wild Carpathia este unul dintre puţinele programe care au reuşit să aibă un impact pozitiv asupra percepţiei României în străinătate, iar noi suntem direct interesaţi să susţinem acest demers. Vinul pe care l-am ales împreună cu echipa filmului este o producţie 2014 de Dealu Mare – Finteşti, regiune recunoscută pentru calitatea excelentă a vinurilor sale roşii”, spune Ştefan Ionescu, proprietar 1.000 de Chipuri. Vinul va fi disponibil în prima fază la librăriile Cărtureşti.

Sursa:http://ziuadecj.realitatea.net/life--and--style/charlie-ottley-va-lansa-vinul-wild-carpathia--145935.html

Vinul de la… librărie

Posted by on

Charlie Ottley, autorul şi prezentatorul seriei de documentare Wild Carpathia, prezintă noul brand de vin Wild Carpathia Collection. Lansarea este printre primele iniţiative de Brand Licensing de acest tip, vinul fiind un produs nou, dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea Wild Carpathia 4, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Wild Carpathia 4 va fi lansat la finalul lui 2016 pe canale TV româneşti şi internaţionale.
Noul vin este creat de către 1000 de Chipuri şi Vinland împreună cu echipa Wild Carpathia, de la selecţia de produs până la packaging şi parteneriatele pentru distribuţie. „Va fi o ediţie limitată deocamdată. Puteţi urmări toate etapele acestui proiect inclusiv pe www.wildcarpathia.tv şi pe pagina noastră de Facebook.  Vinul va fi pus în vânzare începând cu 23 martie în wine barurile 1000 de Chipuri, în magazine specializate în vinuri, în toate librăriile Cărtureşti din ţară şi pe www.carturesti.ro”, detaliază Charlie Ottley.
Lansarea vinului Wild Carpathia Collection marchează şi naşterea Raftului BUN de la Cărtureşti – locul în care vei găsi permanent un nou produs „BUN cu natura”, „BUN cu oamenii” şi „BUN cu tine”.

Sursa:http://www.bzb.ro/stire/vinul-de-la-librarie-a96590

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9