Lansarea Vinului Wild Carpathia

Posted by on

Charlie Ottley, realizatorul seriei de filme documentare Wild Carpathia, un ambasador real al Romaniei prin dragostea lui pentru valorile ei nepretuite, m-a invitat la lansarea vinului Wild Carpathia by 1000 de Chipuri cu cele trei etichete avand ca simboluri Ursul, Rasul si Lupul. O seara superba cu oameni pasionati, care traiesc inteligent intr-o lume complicata.

Am primit cu autograf cartea lui de poezii din care adaug cateva versuri aici:
“The things you’ve accomplished/The people you’ve met/The ones you remember or choose to forget/…you will find the courage to leave all your limits behind/” 

Imi plac vinurile romanesti, in special cel rosu si m-am bucurat ca am avut posibilitatea sa degust vinul creat de Charlie Ottley impreuna cu compania romaneasca 1000 de Chipuri. Wild Carpathia este un vin bun, cu un buchet aromat, catifelat la atingerea pe buze si nu foarte aspru. Ideea de a degusta vinul pe melodii vechi romanesti dar si pe versurile scrise de Charlie Ottley, intr-o atmosfera intima la hotelul Caro, a fost extrem de binevenita.

Cartea de poezii Vicious Verses and Redemptive Rhymes este scrisa cu mult umor, o adevarata satira a vremurilor moderne. Am citit-o pe nerasuflate, zambind sau chiar razand la unele versuri. Pot spune ca Charlie stie sa tina condeiul in mana, cuvintele curgandu-i usor pe fiecare fila. Cand imi scria autograful, am observat ca este stangaci. La propriu caci la figurat nu este deloc stangaci cand vine vorba sa isi indeplineasca obiectivele. Pasiunea si dragostea acestui englez pentru flora si fauna din Carpati au dus la realizarea a patru documentare, ultimul fiind recent finalizat dupa multe lupte duse pentru a strange banii necesari producerii lui. M-au uimit devotamentul, perseverenta si in final, reusita lui de a aduna banii cu sprijinul romanilor, realizand o pagina dedicata pe Facebook si folosind puterea vedetelor precum Horia Tecau,  mobilizand iubitorii de natura, pe cei cu dragoste de tara pentru realizarea unuia dintre cele mai frumoase filme despre frumusetea acestei tari. Charlie Ottley iubeste romanii. Se vede acest lucru si in interviul luat printului Charles, un alt ambasador al tarii noastre.
 

Va las sa vizionati filmul pe care l-am realizat la evenimentul de lansare a vinului, cu un Charlie Ottley extrem de volubil si deschis la minte, un om care iubeste viata sub toate formele ei si care doreste sa imparta aceasta dragoste cu cei din jur. Sursa:http://danasavuica.ro/lansarea-vinului-wild-carpathia-by-1000-de-chipuri-cu-charlie-ottley/

 

 
 

Charlie Ottley va lansa vinul Wild Carpathia

Posted by on

Vinul este dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea „Wild Carpathia 4”, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Acesta va fi lansat la finalul anului pe canale TV româneşti şi internaţionale. 
 
Noul vin este creat de către 1.000 de Chipuri şi de Vinland împreună cu echipa „Wild Carpathia”, de la selecţia de produs până la ambalare şi parteneriate pentru distribuţie. “Ne bucurăm de poveştile din spatele filmului şi a aventurii lansării unui vin creat pentru a susţine un proiect internaţional de promovare a României. Va fi o ediţie limitată deocamdată” a declarat Charlie Ottley. 
 
“Wild Carpathia este unul dintre puţinele programe care au reuşit să aibă un impact pozitiv asupra percepţiei României în străinătate, iar noi suntem direct interesaţi să susţinem acest demers. Vinul pe care l-am ales împreună cu echipa filmului este o producţie 2014 de Dealu Mare – Finteşti, regiune recunoscută pentru calitatea excelentă a vinurilor sale roşii”, spune Ştefan Ionescu, proprietar 1.000 de Chipuri. Vinul va fi disponibil în prima fază la librăriile Cărtureşti.

Sursa:http://ziuadecj.realitatea.net/life--and--style/charlie-ottley-va-lansa-vinul-wild-carpathia--145935.html

Vinul de la… librărie

Posted by on

Charlie Ottley, autorul şi prezentatorul seriei de documentare Wild Carpathia, prezintă noul brand de vin Wild Carpathia Collection. Lansarea este printre primele iniţiative de Brand Licensing de acest tip, vinul fiind un produs nou, dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea Wild Carpathia 4, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Wild Carpathia 4 va fi lansat la finalul lui 2016 pe canale TV româneşti şi internaţionale.
Noul vin este creat de către 1000 de Chipuri şi Vinland împreună cu echipa Wild Carpathia, de la selecţia de produs până la packaging şi parteneriatele pentru distribuţie. „Va fi o ediţie limitată deocamdată. Puteţi urmări toate etapele acestui proiect inclusiv pe www.wildcarpathia.tv şi pe pagina noastră de Facebook.  Vinul va fi pus în vânzare începând cu 23 martie în wine barurile 1000 de Chipuri, în magazine specializate în vinuri, în toate librăriile Cărtureşti din ţară şi pe www.carturesti.ro”, detaliază Charlie Ottley.
Lansarea vinului Wild Carpathia Collection marchează şi naşterea Raftului BUN de la Cărtureşti – locul în care vei găsi permanent un nou produs „BUN cu natura”, „BUN cu oamenii” şi „BUN cu tine”.

Sursa:http://www.bzb.ro/stire/vinul-de-la-librarie-a96590

Wild Carpathia Collection, Un Vin Creat pentru un Film

Posted by on

Lansarea este printre primele iniţiative de Brand Licensing de acest tip, vinul fiind un produs nou, dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea Wild Carpathia 4, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Wild Carpathia 4 va fi lansat la finalul lui 2016 pe canale TV româneşti şi internaţionale.

Noul vin este creat de către 1000 de Chipuri şi Vinland împreună cu echipa Wild Carpathia, de la selecţia de produs până la packaging şi parteneriatele pentru distribuţie. “Vă invităm alături de noi la Cărtureşti Carusel să ne bucurăm de poveştile din spatele filmului Wild Carpathia şi a aventurii lansării unui vin creat pentru a susţine un proiect internaţional de promovare a României. A fost o experienţă extraordinară să lucrăm cu 1000 de Chipuri şi Vinland. Va fi o ediţie limitată deocamdată. Puteţi urmări toate etapele acestui proiect inclusiv pe www.wildcarpathia.tv şi pe pagina noastră de Facebook.  Vinul va fi pus în vânzare începând cu 23 martie în wine barurile 1000 de Chipuri, în magazine specializate în vinuri, în toate librăriile Cărtureşti din ţară şi pe www.carturesti.ro.” detaliază Charlie Ottley.

Lansarea vinului Wild Carpathia Collection marchează şi naşterea Raftului BUN de la Cărtureşti – locul în care vei găsi permanent un nou produs “BUN cu natura”, “BUN cu oamenii” şi “BUN cu tine”. Anca Dănilă, PR Cărtureşti & Project Manager BUN, explică:“Raftul BUN este creat pentru a ne aduce şi mai aproape de prietenii noştri loiali, din ce în ce mai interesaţi de produse care contribuie la binele comunităţii şi încurajează un lifestyle sănătos şi responsabil, mărci care împărtăşesc dragostea pentru natură, cultură şi valori umane autentice.”

Ştefan Ionescu, proprietar 1000 de Chipuri: “Atât noi cât şi Vinland am fost imediat interesaţi de această idee. Dincolo de wine barurile din Bucureşti, 1000 e Chipuri este un producător de vinuri iar pentru noi imaginea României este esenţială în promovarea produselor noastre pe piaţa internaţională. Wild Carpathia este unul dintre puţinele programe care au reuşit să aibă un impact pozitiv asupra percepţiei României în străinătate, iar noi suntem direct interesaţi să susţinem acest demers. Vinul pe care l-am ales împreună cu echipa filmului pentru Wild Carpathia Collection este o producţie 2014 de Dealu Mare – Finteşti, regiune recunoscută pentru calitatea excelentă a vinurilor sale roşii.”

Alina Simpetru, Fundraising Strategy Advisor pentru Wild Carpathia: “În România nu este prea bine cunoscut Brand Licensing-ul, dar acest mecanism de marketing poate fi o soluţie “win-win-win” pentru susţinerea unor  obiective sau cauze comune ale producătorilor din categorii diferite. Vinul Wild Carpathia Collection e un tip de proiect curajos şi complex care împlică multe discipline ce contribuie la design-ul de produse şi branduri cu valoare adăugată pentru publicuri specifice. Feedback-ul pe care îl avem până acum este unul extraordinar şi cred că va fi un succes memorabil nu doar pentru brandul Wild Carpathia dar şi pentru 1000 de Chipuri, Vinland, Cărtureşti – şi mai ales pentru public.” 

Lansarea oficială a vinului Wild Carpathia Collection va avea loc miercuri, 23 martie, 19:30 la Cărtureşti Carusel în Centrul Vechi şi îl va avea ca moderator pe Marius Vintilă. Charlie Ottley, autorul şi prezentatorul Wild Carpathia, va oferi iubitorilor de vin şi un recital de poezie proprie.

Fiţi alături de Wild Carpathia TV cu fiecare sticlă cumpărată din noul nostru vin!

 

Sursa:http://www.comunicatedepresa.ro/carturesti/wild-carpathia-collection-un-vin-creat-pentru-un-film/

ValahiaNaturalis

Posted by on
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9