Vinul de la… librărie

Posted by on

Charlie Ottley, autorul şi prezentatorul seriei de documentare Wild Carpathia, prezintă noul brand de vin Wild Carpathia Collection. Lansarea este printre primele iniţiative de Brand Licensing de acest tip, vinul fiind un produs nou, dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea Wild Carpathia 4, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Wild Carpathia 4 va fi lansat la finalul lui 2016 pe canale TV româneşti şi internaţionale.
Noul vin este creat de către 1000 de Chipuri şi Vinland împreună cu echipa Wild Carpathia, de la selecţia de produs până la packaging şi parteneriatele pentru distribuţie. „Va fi o ediţie limitată deocamdată. Puteţi urmări toate etapele acestui proiect inclusiv pe www.wildcarpathia.tv şi pe pagina noastră de Facebook.  Vinul va fi pus în vânzare începând cu 23 martie în wine barurile 1000 de Chipuri, în magazine specializate în vinuri, în toate librăriile Cărtureşti din ţară şi pe www.carturesti.ro”, detaliază Charlie Ottley.
Lansarea vinului Wild Carpathia Collection marchează şi naşterea Raftului BUN de la Cărtureşti – locul în care vei găsi permanent un nou produs „BUN cu natura”, „BUN cu oamenii” şi „BUN cu tine”.

Sursa:http://www.bzb.ro/stire/vinul-de-la-librarie-a96590

Join conversation